WIJ VERTALEN DE TRENDS NAAR DRAAGBARE LINGERIE VOOR EEN GROTERE CUP


Een geweldige titel

En een geweldige ondertitel

 PrimaDonna 

Twist


Stijl heeft geen cupmaat

Elk seizoen creëren onze designers nieuwe collecties, waarbij ze zich laten inspireren door de laatste modetrends en deze vertalen naar draagbare designs voor grotere cupmaten.

Altijd met hetzelfde doel voor ogen: jou zelfverzekerd laten stralen in lingerie met een superieure pasvorm en een flatteuze, vrouwelijke look. Omdat je cupmaat je er niet van zou moeten weerhouden de lingerie van je dromen te dragen. 


Lenox Hill Pomme D Amour

€99.90

High-fashion triangel bh in elastische tule, met een abstracte print van felle kleuren. De cups zijn extra diep uitgesneden en liften je volle boezem comfortabel. Pomme d'Amour is een mix van felrood, fuchsia en blauw met de allure van een abstract schilderij.

Lenox Hill Pomme D Amour

€49.90

Stylish tailleslipje in elastische tule met een artistieke print. Fijn afgewerkt aan de benen, met een felrood picotlintje in de taille. Pomme d'Amour is een mix van felrood, fuchsia en blauw met de allure van een abstract schilderij.

Lenox Hill Pomme D Amour

€99.90

Sexy en fashionable balconette bh in elastische tule, met een abstracte print van felle kleuren. De voorgevormde cups hebben een sensuele horizontale belijning. Pomme d'Amour is een mix van felrood, fuchsia en blauw met de allure van een abstract schilderij.

Lenox Hill Pomme D Amour

€49.90

Fashionable hotpants in elastische tule met een artistieke print. Fijn afgewerkt aan de benen, met een felrood picotlintje in de taille. Pomme d'Amour is een mix van felrood, fuchsia en blauw met de allure van een abstract schilderij.

Amsterdam Av Black

€115

Deze plunge triangel met gerecyclede kant en cups die extra diep zijn uitgesneden is nu al je favoriete party bra. Geïnspireerd op de clubcultuur van de nineties, bedrukt met een gouden kettingmotief. Héél stylish! Recht van de catwalks naar je lingerielade: zwarte kant met een gouden kettingprint.

Amsterdam Av Black

€110

Stylish balconette bh gemaakt van gerecycleerde all-over kant met een kettingprint. De kant loopt door tot op je rug en in de schouderbandjes, de cups zijn voorgevormd en geven je een verleidelijk decolleté. Een sexy party bra, perfect onder outfits met een open hals. Recht van de catwalks naar je lingerielade: zwarte kant met een gouden kettingprint.

Amsterdam Av Black

€69.95

Hippe retro-tailleslip in kant en tule, met een sexy cut-out en gouden hanger op de rug. Dit slipje is gemaakt van gerecycleerde kant met een kettingprint, die de contouren van je lichaam volgt. De elastische kant sluit perfect aan, dankzij de fijne afwerking snijdt het slipje niet in. Recht van de catwalks naar je lingerielade: zwarte kant met een gouden kettingprint.

Amsterdam Av Black

€59.95

Trendy hotpants gemaakt van gerecyclede kant, met een nineties kettingprint die de contouren van je lichaam elegant accentueert. Een cut-out met gouden hanger op de rug geeft je een sexy partylook. De elastische kant sluit perfect aan, dankzij de fijne afwerking snijdt het slipje niet in. Recht van de catwalks naar je lingerielade: zwarte kant met een gouden kettingprint.

Penn Station Praliné Coeur

€99.90

T-shirt bra met hartvormige mousse cups, overtrokken met een satijnstof. Het stofje is versierd met een gouden zebramotief. De straps met luipaardprint mogen gezien worden onder je kledij! Een chocoladebruine tint met een gouden print: Praliné Coeur is warm, chic en makkelijk te combineren.

Penn Station Praliné Coeur

€94.90

Gladde volle cup bh van satijnstof met een gouden zebramotief. Een kantje aan de bovencups accentueert je decolleté en zorgt ervoor dat je cups altijd perfect aansluiten. De straps met luipaardprint mogen gezien worden onder je kledij! Een chocoladebruine tint met een gouden print: Praliné Coeur is warm, chic en makkelijk te combineren.

Penn Station Praliné Coeur

€44.90

Hippe en volledig gladde hotpants van satijnstof met een gouden zebramotief. Sexy tule aan de billen maakt je look compleet en zorgt dat het slipje smooth is onder je kledij. Een chocoladebruine tint met een gouden print: Praliné Coeur is warm, chic en makkelijk te combineren.

Penn Station Praliné Coeur

€44.90

Stijlvol tailleslipje van satijnstof met een gouden zebramotief. Volledig glad onder je kledij. Een chocoladebruine tint met een gouden print: Praliné Coeur is warm, chic en makkelijk te combineren.

TwistGlow

€89.90

Stylish volle cup bh met een heerlijk pasvorm. Gemaakt van gesloten stof met een trendy degradé-effect. Een gladde snit die je onder alles kan dragen! Ballet Pink combineert roze colour blocks voor een trendy degradé-effect.

TwistGlow

€44.90

Sexy hotpants in een glad stofje met een degradé van drie flatterende skintones. Volledig glad en onzichtbaar onder nauw aansluitende en witte outfits. Ballet Pink combineert roze colour blocks voor een trendy degradé-effect.

TwistGlow

€94.90

Sober en sensueel, deze balconette bh in drie trendy skintones. Hij is volledig glad en onzichtbaar onder nauw aansluitende en witte outfits. Ballet Pink combineert roze colour blocks voor een trendy degradé-effect.

TwistGlow

€39.90

Stylish rioslipje in een gesloten stofje, met een degradé van drie flatterende skintones. Volledig glad en onzichtbaar onder nauw aansluitende en witte outfits. Ballet Pink combineert roze colour blocks voor een trendy degradé-effect

Twist Epirus

€94.90

Deze hartvormige bh met mousse heeft een comfy fit en is gemaakt van coole vintagekant die doorloopt tot in de schouderbandjes. De kant is zo fijn dat die niet aftekent onder je kledij. Perfect alsT-shirt bra! Je favoriete kanten T-shirt bra in Royal, een chic donkerblauw.

Twist Epirus

€94.90

Een hippe triangelsnit met vintage kant en cups die extra diep zijn uitgesneden. Deze plunge bh is nu al je favoriete party bra! Je favoriete kanten T-shirt bra in Royal, een chic donkerblauw.

Twist Epirus

€49.90

Hotpants van coole seventieskant en een stofje met satijnlook. Sexy eyelashkant aan de billen maakt je look compleet. Je favoriete kanten T-shirt bra in Royal, een chic donkerblauw.

Twist Epirus

€44.90

Supervrouwelijk tailleslipje van kant met een seventiesmotiefje. Het rugpand is gemaakt van een stofje met satijnlook en versierd met heel fijne eyelashkant aan de billen. Je favoriete kanten T-shirt bra in Royal, een chic donkerblauw.

PrimaDonna 

TwistEpirus

€94.90

Een hippe triangelsnit met vintage kant en cups die extra diep zijn uitgesneden… Deze deep plunge triangel bh is nu al je favoriete party bra! Vintage kant in fris wit: hip, verleidelijk en een tip voor zomerbruidjes!

PrimaDonna 

TwistEpirus

€89.90

Stylish volle cup bh met vintagekant all over, die doorloopt tot in de schouderbandjes. De dunne kant tekent niet af onder je kledij. Vintage kant in fris wit: hip, verleidelijk en een tip voor zomerbruidjes!

PrimaDonna 

TwistEpirus

€34.90

Rioslipje van vintagekant en een effen stofje met satijnlook op de rug. Sexy eyelashkant aan je billen maakt je seventieslook compleet. Vintage kant in fris wit: hip, verleidelijk en een tip voor zomerbruidjes!

PrimaDonna 

TwistEpirus

€44.90

Hotpants van coole seventieskant en een stofje met satijnlook. Sexy eyelashkant aan de billen maakt je look compleet. Vintage kant in fris wit: hip, verleidelijk en een tip voor zomerbruidjes!

EPIRUS €84.90

Een hippe triangelsnit met vintage kant en cups die extra diep zijn uitgesneden… Deze deep plunge triangelbh is nu al jouw favoriete party bra! Sexy, kleurrijk én onzichtbaar onder wit: Rood kan je het hele jaar door dragen.

EPIRUS €79.90

Stylish beugelbh met vintagekant all over, die doorloopt tot in de schouderbandjes. De dunne kant tekent niet af onder je kledij. Sexy, kleurrijk én onzichtbaar onder wit: Rood kan je het hele jaar door dragen.

TwistEast End € 79.90

Hippe bh zonder beugels of mousse, gemaakt van coole seventieskant die doorloopt tot in de straps. Vrouwelijk en smooth, want de dunne kant tekent niet af onder je kledij. Powder Rose is een zachtroze nudetint. Mooi onder elke lichte zomeroutfit.

TwistEast End € 44.90

Sexy hotpants in een glad stofje met extra veel geometrische kant aan de billen. Powder Rose is een zachtroze nudetint. Mooi onder elke lichte zomeroutfit.


zomer 2024 

 Twist Verao

€99.90

Fashionable beugelbh in all-over bloemenkant, met grafische elastieken in de rug en aan de bandjes. Deze volle cup bh bedekt je boezem volledig met kant en een transparante dubbeling. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

 Twist Verao

€49.90

Kanten tailleslip met een sporty chic elastiek. De achterkant bestaat uit gladde stof, afgewerkt met een strookje kant aan de billen. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

 Twist Verao

€105

Hippe plunge bh in bloemenkant, met grafische elastieken in de rug en de bandjes. Halve mousse cups bieden je boezem steun, bovenaan zijn de kanten cups sensueel transparant en sluiten ze altijd mooi aan. Sporty chic met een comfy, superluchtige fit. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

 Twist Verao

€49.90

Kanten rioslipje met een sporty chic elastiek. De achterkant bestaat uit gladde stof en is afgewerkt met een strookje kant aan de billen. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

 Twist Verao

€49.90

Coole hotpants in all-over bloemenkant, met een sporty chic elastiek in de taille. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

 Twist Verao

€99.90

Hippe kanten bh met hartvormige mousse cups en grafische elastieken in de rug en bandjes. Sporty chic met een héél comfortabele fit voor vollere boezems. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

 Twist Verao

€39.90

Sexy string in all-over bloemenkant, met een sporty chic elastiek in de taille. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

 Twist Verao

€39.90

Sexy string in all-over bloemenkant, met een sporty chic elastiek in de taille. L.A. Pink is een funky mix van fuchsia-oranje kantbloemen en felroze strepen. Summer vibes verzekerd!

Twist Glass Beach

€99.90

Sexy plunge bh gemaakt van transparante bolletjestule. Luchtig en comfortabel, met triangelcups die je boezem stevig liften en ondersteunen. Suncoast is een fashionable limoentint. Hot op de catwalks en 100 procent summerproof.

Twist Glass Beach

€49.90

Tailleslip in sexy bolletjestule, met zachte microvezel op de rug. Een stylish cut-out op de rug maakt je look compleet. Suncoast is een fashionable limoentint. Hot op de catwalks en 100 procent summerproof.

Twist Glass Beach

€99.90

Verleidelijke balconette bh met mousse cups, overtrokken met transparante bolletjestule. De semitransparante straps mogen gezien worden onder je outfits, het sierlint rond je hals is afneembaar. Zo kies je zelf je look: sexy voor 's avonds, wat soberder overdag. Suncoast is een fashionable limoentint. Hot op de catwalks en 100 procent summerproof.

Twist Glass Beach

€54.90

Héél sexy en toch comfortabel: deze high-waist hotpants bestaat volledig uit transparante bolletjestule. De cut-out op de rug heeft de vorm van een vlinder. Stylish! Suncoast is een fashionable limoentint. Hot op de catwalks en 100 procent summerproof. .

Prima Donna  

Twist Playa Amor

€99.90

Stylish voorgevormde bh met hartvormige mousse cups, overtrokken met glanzende stof met een matte kantprint. Retrokant aan de bandjes, middenvoor en op de rug geeft je een hippe nonna-chic-look. Silky Dreams is een dromerige abrikoostint met een vintage kantprint. Subtiel glanzend en onzichtbaar onder wit.

Prima Donna

 Twist Playa Amor

€49.90

Hippe tailleslip in glanzende satijnstof met een kantprint. Vintagekant loopt van het voorpand naar de billen, de rug is effen en glad. Silky Dreams is een dromerige abrikoostint met een vintage kantprint. Subtiel glanzend en onzichtbaar onder wit.

Prima Donna

 Twist Playa Amor

€99.90

Retro beugelbh met volle cups in glanzende stof met een matte kantprint. Vintagekant aan de bovencups accentueert je decolleté en loopt elegant door in de bandjes. Ook het middenvoor en de rug zijn gemaakt van kant. Silky Dreams is een dromerige abrikoostint met een vintage kantprint. Subtiel glanzend en onzichtbaar onder wit.

Prima Donna

 Twist Playa Amor

€44.90

Stylish rioslip met een nonna-chic-look, gemaakt van een glanzend satijnstofje met een kantprint. Vintagekant loopt van het voorpand naar de billen. Silky Dreams is een dromerige abrikoostint met een vintage kantprint. Subtiel glanzend en onzichtbaar onder wit.

Twist Seville

€89.90

Heerlijke zachte beugelbh met een charmant kantje aan de bovencups. Het gekleurde stofje loopt door in de bandjes: zacht voor je huid en mooi onder je tops en jurken! Fleur de Printemps is een flatterend pastelgroen met een zonnige vibe. Perfect onder al je lichte en witte zomeroutfits.

Twist Seville

€39.90

Glad rioslipje in een stof die aanvoelt als een tweede huid. Een kantje op de billen maakt je look compleet. Fleur de Printemps is een flatterend pastelgroen met een zonnige vibe. Perfect onder al je lichte en witte zomeroutfits.

Twist Seville

€94.90

Volledig gladde hartvormige bh met mousse, in een stofje dat aanvoelt als een tweede huid. Het kantje opzij geeft je een vrouwelijke look. Het stofje loopt door in de bandjes: zacht voor je huid en mooi onder je tops en jurken! Fleur de Printemps is een flatterend pastelgroen met een zonnige vibe. Perfect onder al je lichte en witte zomeroutfits.

Twist Seville

€44.90

Glad en stylish tailleslipje in een stof die aanvoelt als een tweede huid. Een kantje op de billen maakt je look compleet. Fleur de Printemps is een flatterend pastelgroen met een zonnige vibe. Perfect onder al je lichte en witte zomeroutfits.

Twist Seville

€94.90

Deze balconette-bh is glad, sexy en zit heerlijk dankzij de stevige mousse cups. Hij bestaat uit een stofje dat aanvoelt als een tweede huid en heeft een charmant kantje aan de bovencups. Het stofje loopt door in de bandjes: zacht voor je huid en mooi onder je tops en jurken! Fleur de Printemps is een flatterend pastelgroen met een zonnige vibe. Perfect onder al je lichte en witte zomeroutfits.

Twist Seville

€39.90

Zomerse hotpants in een gladde stof die aanvoelt als een tweede huid. Een kantje op de billen maakt je look compleet. Fleur de Printemps is een flatterend pastelgroen met een zonnige vibe. Perfect onder al je lichte en witte zomeroutfits.

Twist Petit Paris

€94.90

Sensuele bh met hartvormige cups, volledig overtrokken met crochetkant. De kant werd gemould zodat hij perfect rond je boezem past. De straps zijn versierd met een fijn lint met pareltjes. Lavender Cream is een levendige lavendeltint en dé must-have kleur voor de zomer. Instant happiness!

Twist Petit Paris

€49.90

Tailleslipje in trendy crochetkant, gedubbeld met een gerecycleerde stof. Lavender Cream is een levendige lavendeltint en dé must-have kleur voor de zomer. Instant happiness!

Twist Knokke

€89.90

Sporty chic beugelbh met volle cups in een glanzend satijnstofje met een lijntjesprint, dat doorloopt in de straps. Het kantje aan de bovencups geeft je een vrouwelijk decolleté, een juweeltje in roségoud middenvoor maakt je look compleet. Crystal Pink is een chic glanzend roze met een zonnige ondertoon. Warm en flatterend op je huid!

Twist Knokke

€84.90

Verleidelijke balconette bh met een sporty chic stijl. Hij bestaat volledig uit een glad en glanzend satijnstofje met een lijntjesprint, dat doorloopt in de straps. Een juweeltje in roségoud middenvoor maakt je look compleet. Crystal Pink is een chic glanzend roze met een zonnige ondertoon. Warm en flatterend op je huid!

Twist Knokke

€44.90

Stijlvol tailleslipje in een zachte stof met een glanzende streepjesprint. Crystal Pink is een chic glanzend roze met een zonnige ondertoon. Warm en flatterend op je huid!

Twist Knokke

€44.90

Gladde hotpants met sexy tule aan de benen, in een gladde stof met een shiny streepjesprint. Crystal Pink is een chic glanzend roze met een zonnige ondertoon. Warm en flatterend op je huid!

 Twist Maldives

€99.90

Beugelbh met een ninetieslook en volle cups, gemaakt van een stof met transparante vintagestrepen. Retrobloemenkant geeft je een verleidelijk decolleté, een subtiel glitterstreepje vangt het zonlicht. De gestreepte stof loopt door in de rug en de bandjes: perfect onder je zomerse tops en jurken! Natuur is een zacht ecru met een vrouwelijke ninetieslook. Perfect onder al je zomeroutfits… of onder bruidskledij.

 Twist Maldives

€49.90

Hippe tailleslip in een stof met semitransparante vintagestrepen en subtiele glitterdetails. Vintagekant loopt van het voorpand naar de billen, de rug is effen en glad. Natuur is een zacht ecru met een vrouwelijke ninetieslook. Perfect onder al je zomeroutfits… of onder bruidskledij.

Epirus

€94.90

Een hippe triangelsnit met vintage kant en cups die extra diep zijn uitgesneden. Deze plunge bh is nu al je favoriete party bra! Bois de Rose is een roze neutral met make-up vibes. Stylish en flatterend voor lichte en donkere huidtypes.

Epirus

€49.90

Hotpants van coole seventieskant en een stofje met satijnlook. Sexy eyelash kant aan de billen maakt je look compleet. Bois de Rose is een roze neutral met make-up vibes. Stylish en flatterend voor lichte en donkere huidtypes.

Epirus

€94.90

Deze hartvormige bh met mousse heeft een comfy fit en is gemaakt van coole vintagekant die doorloopt tot in de schouderbandjes. De kant is zo fijn dat die niet aftekent onder je kledij. Perfect als T-shirt bra! Bois de Rose is een roze neutral met make-up vibes. Stylish en flatterend voor lichte en donkere huidtypes.

Epirus

€39.90

Rioslipje van vintagekant en een effen stofje met satijnlook op de rug. Zeer fijne eyelash kant aan je billen maakt je seventieslook compleet. Bois de Rose is een roze neutral met make-up vibes. Stylish en flatterend voor lichte en donkere huidtypes.